•  Sonorizare ambientala

In materie de sunet, asteptarile publicului, in prezent, sunt mai mari ca niciodata, astfel, calitatea sonorizarii este extrem de importanta pentru succesul oricarui sistem audio. Sonorizarea ambientala este recomandata restaurantelor, magazinelor, hotelurilor, salilor sau in orice spatiu in care intensitatea sunetului trebuie sa fie reconfortanta.

  • Adresare publica

Sistemele de adresare publica, uneori cunoscute informal ca sisteme PA, sunt, in principal, concepute pentru a oferi un mesaj catre publicul larg. Audienta ce receptioneaza mesajele sistemului PA poate fi formata din elevii unei sali de clase, clientii diverselor spatii comerciale, angajatii unei fabrici, suporterii care se retrag de la stadion si calatorii aflati in sala de asteptare.

  •  Evacuare vocala

Sistemele de evacuare vocala si alarmare au rolul de a difuza mesaje vocale de avertizare/dirijare in situatii de criza cum ar fi: incendii, inundatii, cutremure etc. Mesajele preinregistrate sau directe sunt difuzate in spatiile frecventate de public, clienti, personal, pentru avertizarea, evacuarea si dirijarea ordonata si rapida a persoanelor.

Call Now Button
open

NOU: Acum si cu plata in rate!