Automatizari porti si bariere

Serviciile de automatizare porti si bariere au aparut ca o necesitate care satisface confortul si accesul facil si controlat in aria privata. O gama larga de solutii pentru automatizare, precum poarta culisanta sau batanta, bariera si alte echipamente care pot actiona automatizat pot fi implementate in orice zona in care este solicitat accesul automatizat si controlat.

 

Porti batante/culisante

Actionarea sistemelor de automatizari porti batante/culisante se face cu cartela acces, cod de securitate, cheie, buton, telecomanda sau telefon (aplicatie smartphone), care permit deschiderea automata chiar de la distanta. Mecanismul de inchidere si deschidere automata a portilor batante/culisante este facil si actioneaza rapid. Instalarea si intretinerea unei automatizari de porti batante/culisante este convenabila datorita numarului redus de piese si accesorii.

 

Bariere auto

Barierele auto sunt sisteme de blocare si delimitare a accesului in zona perimetrala. De regula se instaleaza la limita de proprietate a zonei de acces, precum parcari publice, spatii industriale sau rezidentiale. Acestea sunt utilizate si in componenta sistemelor de parcare cu plata. Bariera are in componenta sa o unitate de comanda si un brat, dispozitiv de siguranta hidraulica, blocare hidraulica pentru a tine bariera deschisa sau inchisa si permite eliberare manuala accesata de o cheie. Primeste comenzi prin intermediul unei telecomenzi actionata manual, prin telefon (aplicatie smartphone) sau de la un sistem bazat pe carduri de acces, permitand accesul automatizat actionat de fiecare persoana in parte.

 

Sistem automat cu control centralizat

Pentru functionarea completa a sistemului de automatizare este necesar ca acesta sa fie echipat cu fotocelule, senzori, telecomenzi si unitati de control.

Sistemele de automatizare permit integrarea cu sisteme de securitate, precum un sistem de control acces sau de catre un sistem video care capteaza numarul de inmatriculare a autoturismului si transmite informatia catre baza de date a sistemului de gestiune (LPR). Acesta analizeaza informatia primita si permite accesul prin ridicarea barierei sau deschidere portii oferind siguranta accesului, pastrand o baza informativa a patrunderii in spatiu.

Cartela acces.

Cod de securitate.

Cheie, buton, telecomanda si/sau telefon (aplicatie smartphone).

Bucla inductiva.

Unitati de control.

Echipamente: CAME, FAAC, DITEC etc.

Call Now Button
open

NOU: Acum si cu plata in rate!